Bli medlem

Ønsker du å bli medlem i Trøndelag Dachshundklubb?

Vi driver med mange forskjellige aktiviteter med våre firbente venner. Vi arrangerer årlig utstilling, sporprøver, fersksporprøver, drevprøver og driver med kurs og treninger i tilknytning til disse aktivitetene. Vi arrangerer også medlemskvelder der vi tar opp dagsaktuelle problemer hvor vi benytter ressurspersoner og ekspertise, vi utveksler meninger, ideér og hygger oss både med og uten hunder.

aktivitetssiden finner du vår aktivitetsplan, den oppdateres gjennom året og på siden «Vi arrangerer» kommer mer info om enkelte av aktivitetene når det nærmer seg dato. Vi håper at vi har tilbud som også passer for deg og din hund, og ser fram til å se deg ved en eller flere av våre aktiviteter.

Som medlem får du også tilsendt NDFs medlemsblad «Dachshunden» fire ganger i året og «Hundesport» fra NKK fire ganger i året.

Hvordan bli medlem i Dachshundklubben?

Meld deg inn ved å gå inn på hjemmesiden til NKK: https://www.dogweb.no/nkk/public/openPage/frame/innmelding/person_opplysninger.html  – og følg anvisningene. Du velger Trøndelag Dachshundklubb som lokalklubb/tilhørighet. (Betaling betinger bruk av VISA eller Master-/Eurocard) 

Hovedmedlem:
Grunnkontigent til NKK kr 313,- pluss klubbmedlemskontigent kr 290,-.
Familiemedlem: kr. 100,- pr. år pr. person.

Dersom du allerede er medlem i en annen hundeklubb, meld fra om hvilken klubb dette er, og du får reduksjon på kr 313,- i medlemskontingenten (Grunnkontigent til NKK betales kun en gang).

For at klubben skal kunne gi medlemmene en rask informasjon om hva som skjer, ber vi om at de som har e-post legger dette inn på nkk.no Min side og sender adressen til vår e-postadresse: trondelagdachshundklubb@gmail.com.

Vennlig hilsen
Trøndelag Dachshundklubb