Oppdrettere

Ønsker du å komme med i lista, send en e-post til trondelagdachshundklubb@gmail.com med en kort info om ditt oppdrett og et logobilde.

Kennel Tverrliberga

Rase: Strihår standard

Vi er en aktiv familie med interesser innenfor alle typer jakt og friluftsliv, men rådyrjakt og hjortejakt med dachs, er helt klart favoritten.

Kine og Sturla Ølstøren
Lensvika
Tlf: 95215672
E-post: tverrliberga@gmail.com

Eirbias Kennel

Rase: Langhåret standard, dverg og kanin

Oppdrett av langhåret dachs i alle størrelser. Målet er å avle frem rasetypiske hunder med god helse, stødig gemytt, og gode sporhunder.

Eirin Bøkset
Trondheim

Tlf: 91663869

E-post: Eirin.bokset@live.no

Facebook: Eirbias Kennel

Kennel Gravabekken

Rase: Strihår standard

Jeg prøver å fremme utviklingen av hunderasene og spre kjennskap om rasene og deres anvendelsesmuligheter. Bidra til å ivareta utviklingen av fysisk og psykisk sunne hunder, typeriktige, funksjonelle og sosialt vel tilpassede individer. Arbeide for å bevare rasene ut fra rasestandard og bruksegenskaper.

Geir Haugum
Nyland
7070 BOSBERG
Tlf: 92824200
E-post: g-oh@online.no

Kennel Jostubakken

Rase: Strihår standard

Vi driver et lite oppdrett av strihåret dachs i hjemmemiljø. I oppdrettet legger vi vekt på å avle fram hunder med godt eksteriør, solid jaktlyst og stødig gemytt. Våre valper selges til hjem som vil ha hunden som familiemedlem, og helst til jegere. Familien Ølstøren består av Line, Roger, seks unger og to firbeinte. Vi driver gård i Lensvik, Sør-Trøndelag. Gården ligger på toppen av Jostubakken, derav kennelnavnet!

Roger mobil: 40649752
Line mobil: 90697936
E-post: line@waterloo.no

Kennel Estestom

Rase: Strihår standard

Jeg driver et lite oppdrett av strihåret dachs i hjemmemiljø. Jeg har som mål å avle sunne og friske hunder med gode drevegenskaper og godt eksteriør.
 
Ole Jonny Estenstad
Estestom Gård
7212 Korsvegen
Tlf: 92813229
E-post: firmapost@estestom.no

Kennel Kjeskogen

Rase: Strihår standard

Mobil Eva B Borgos: 93202460
Mobil Terje Henriksen: 92097100
Adresse: Vuluvegen 77
7563 Malvik – Norway
E-post: kjeskogen@gmail.com